Heeft u een bouwvergunning of omgevingsvergunning in Apeldoorn of omgeving nodig?

Schakel de hulp in van Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde

Wanneer u een ontwerp of  bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig heeft voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand dan staat Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde voor zowel ondernemers als particulieren klaar om in Apeldoorn hierbij te helpen. Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden. Op deze manier zorgt dit adviesbureau dat alles op rolletjes verloopt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen met 0570 – 551336.

Wij helpen u als u een omgevingsvergunning (bouwvergunning) nodig heeft in Apeldoorn

Wilt u er op kunnen vertrouwen dat alles geregeld is bij de gemeente c.q. overheid dan is het van groot belang dat u beschikt over de juiste vergunningen. Om alles tot in de puntjes te laten verzorgen kunt u de hulp van Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde inschakelen. Wij staan klaar om u te helpen met het zorgen voor een omgevingsvergunning (ook wel bouwvergunning genoemd) als u er een nodig heeft voor werkzaamheden in Apeldoorn. Bent u een ondernemer die een bedrijfspand of kantoorgebouw wilt laten (ver)bouwen of dat juist een particulier die een woning wil laten (ver-) bouwen dan bent u altijd welkom onze hulp in te schakelen.

Het begeleiden  van kopers die een woning willen kopen,

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele  gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen, mogelijkheden verbouwingen aan te geven, en daarbij een indicatie aan kosten te geven.

 

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde staat altijd klaar om u te helpen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met ons bureau. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 – 551336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl