Bouwkundig tekenbureau Gelderland

Bouwkundig tekenbureau in Gelderland gezocht? Neem contact op met Bouwkundig Advies- en Tekenbureau Daggenvoorde. Wij kunnen voor u verzorgen:

 

  • Bouwtekeningen (schetsen, 2D en 3D tekeningen)
  • Bouwbegeleiding (adviseren, coördineren, toezicht houden)
  • Vergunningen aanvragen (ontwerpen met oog op vergunningsaanvraag)
  • Koopbegeleiding

Bouwkundig tekenbureau Gelderland, verkennend gesprek

We beginnen als bouwkundig tekenbureau in Gelderland met een vrijblijvend, verkennend gesprek en een bezoek aan de locatie. In het gesprek willen we achterhalen wat uw wensen en ideeën zijn. Dit doen we omdat we uiteraard graag met u op één lijn zitten, zodat we kunnen meedenken en een goed advies kunnen uitbrengen. Zo stellen we vragen als: “Wat mag er bijvoorbeeld absoluut niet ontbreken in het ontwerp?” En:  “Welke sfeer u wilt dat het pand of de woning uitstraalt?” Het eerste doel van het gesprek is namelijk het creëren van een 2D of 3D ontwerp dat aan de verwachtingen voldoet, of deze zelfs overtreft. In deze fase brengen we ook een offerte op maat uit.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op +31 570 551 336 of stuur een mail naar info@daggenvoorde.nl

Bouwkundig tekenbureau Gelderland, ook voor bouwbegeleiding

Na uw goedkeuring van het ontwerp wordt deze ingediend bij de gemeente ten behoeve van het vooroverleg. Vervolgens wordt het technisch ontwerp verder uitgewerkt tot bestek- en werktekeningen waarbij we rekening houden met berekeningen voor de constructie en het bouwbesluit. Daarna vragen we de benodigde vergunningen aan.
Ook de volledige bouwbegeleiding nemen wij voor onze rekening. Zoals het coördineren van alle betrokken partijen en het houden van toezicht op alle eisen met betrekking tot brand- en milieuveiligheid. Bouwkundig Advies- en Tekenbureau Daggenvoorde ontzorgt u tot het bouwproject volledig is afgerond.

Vraag ons om advies

Wanneer u meer wilt weten over onze werkwijze of u heeft een zeer specifiek plan dat u aan ons wilt voorleggen, neem dan gerust contact op via +31 570 551 336 of stuur een mail naar info@daggenvoorde.nl

Bouwkundig tekenbureau Gelderland Bouwkundig tekenbureau Gelderland Bouwkundig tekenbureau Gelderland Bouwkundig tekenbureau Gelderland