Een bouwtekening voor uw nieuwe woning laten maken door Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde

Professionele kwaliteit bouwplannen voor uw bouwproject

Voordat u begint met het bouwen van uw woning, heeft u vanzelfsprekend bouwtekeningen nodig.  Een van onze sterke punten is om samen met u een ontwerp te maken. Daarna zullen er bestek-tekeningen  gemaakt worden en deze zullen aan  wettelijke eisen en aan alle voorwaarden moeten voldoen. Deze tekeningen worden een onderdeel van de omgevingsvergunning aanvraag. Dus als u een ontwerp/bouwtekening voor uw huis wilt laten maken, dan moet u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde zijn. Met 30 jaar ervaring is dit bureau uitstekend in staat u niet alleen te helpen met het maken van de benodigde tekeningen, maar kunnen zij u van A tot Z in het proces begeleiden.

Heeft u een bouwtekening nodig? U kunt een professionele bouwtekening door ons laten maken

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw woning voldoet aan de wettelijke eisen is het belangrijk dat u bouwtekeningen en berekeningen laat maken door een professioneel bouwkundig tekenbureau. Daarom bent u bij A. Daggenvoorde aan het juiste adres. Naast het verzorgen van de bouwtekening voor uw huis kunt u ook onze hulp inschakelen bij de andere stappen in het proces. Denkt u hierbij aan het verzorgen van de juiste onderzoeken, als voorbeelden: verkennend bodemonderzoek en sonderingen (onderzoek naar de draagkracht van de grond). Het digitaal indienen van een omgevingsvergunningaanvraag, het maken van een bestek of technische omschrijving, het verzorgen van bouwbegeleiding. Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde biedt u die volledige begeleiding vanaf de gedachte dat u wilt bouwen tot en met de oplevering.

Schakel direct onze hulp in

U bent van harte welkom contact op te nemen met Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde wanneer u op professionele wijze geholpen wilt worden bij uw bouwproject. Wij kunnen u uitstekend informeren over de mogelijkheden en onze werkwijze wanneer u contact met ons opneemt. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 – 551336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl