Heeft u een bouwvergunning of omgevingsvergunning Deventer of omgeving nodig?

Professionele kwaliteit bouwplannen voor werkzaamheden in Deventer of omgeving

Heeft u een ontwerp of bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand  cq woning, of heeft u bij de werkzaamheden bouwbegeleiding nodig? Zowel voor particulieren als ondernemers staat Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde klaar om u in Deventer hierbij te helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden zorgt dit adviesbureau dat alles op rolletjes verloopt.

Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde helpt u graag als u een omgevingsvergunning (bouwvergunning) in Deventer en omgeving nodig hebt

Om te zorgen dat u zeker bent dat alles geregeld is bij de gemeente c.q. overheid, is het van groot belang dat u beschikt over de juiste vergunningen. Om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes is verzorgd kunt u bij Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde terecht. Wij helpen u graag met het zorgen voor een omgevingsvergunning (ook wel bouwvergunning) genoemd als u er een nodig heeft voor werkzaamheden in Deventer. Of u nu een ondernemer bent die een bedrijfspand of kantoorgebouw wilt laten (ver)bouwen, of dat u een particulier bent die een woning wil laten (ver) bouwen. U bent altijd welkom onze hulp in te schakelen.

Het begeleiden  van kopers die een woning willen kopen,

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele  gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen, mogelijkheden verbouwingen aan te geven, en daarbij een indicatie aan kosten te geven.

Wij staan voor u klaar

Om de hulp van Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde in te schakelen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons bureau. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 – 551336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl