Een omgevingsvergunning aanvragen voor werkzaamheden in Zwolle of omgeving?

Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde staat klaar u te helpen

Moet u een omgevingsvergunning aanvragen voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand in Zwolle? In dat geval staat Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde voor zowel ondernemers als particulieren klaar om u hierbij te helpen. Wij hebben de beschikking over meer dan 30 jaar ervaring en zo zijn wij in staat om u volledig te begeleiden. Dit adviesbureau kan er voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen met 0570 – 551336.

Moet u een omgevingsvergunning aanvragen in Zwolle?

Wanneer u er op wilt vertrouwen dat alles bij de gemeente c.q. overheid is geregeld met het aanvragen van een omgevingsvergunning in Zwolle dan is het van groot belang dat u dit door een professioneel adviesbureau laat verzorgen. Om er op te kunnen vertrouwen dat alles werkt dan kunt u de hulp van Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde inschakelen. Wij helpen u graag met het zorgen voor een omgevingsvergunning als u er een nodig heeft voor uw werkzaamheden. Als u een ondernemer die een bedrijfspand of kantoorgebouw wilt laten (ver)bouwen of dat juist een particulier die een woning wil laten (ver-) bouwen dan bent u altijd welkom onze hulp in te schakelen.

Het begeleiden  van kopers die een woning willen kopen,

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele  gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen, mogelijkheden verbouwingen aan te geven, en daarbij een indicatie aan kosten te geven.

Wij staan u graag te woord

Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde wilt u graag helpen om te zorgen dat uw bouwwerkzaamheden zo vloeiend mogelijk verlopen. Aarzel dan ook niet om geheel vrijblijvend contact met ons bureau op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 – 551336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl