Wie zijn wij?

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau Daggenvoorde

Klussen en ontwerpen zitten Tonny Daggenvoorde in zijn bloed. Al vanaf zijn vroege jeugd is hij niet bij de tekentafel weg te krijgen. Na jaren voor architecten en aannemers te hebben gewerkt, was het een logische stap om zelf een bedrijf te starten. Dus sinds 1996 is Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde de partner voor bouwend Nederland. 

Al snel liep ons bouwkundig tekenbureau zo goed dat we niet meer alleen klanten in Deventer voorzagen van advies en bouwontwerpen. Ook tot ver daarbuiten, in heel Midden- en Oost-Nederland hadden we projecten. Inmiddels bestaat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde uit drie werknemers en hebben we honderden bouwprojecten voltooid. Deze variëren van het (adviseren bij) ontwerpen van bedrijfspanden, sportaccommodaties en tribunes tot woningen en scholen.

Met al deze ervaring kan Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde u uitstekend adviseren op het gebied van de technische mogelijkheden en wettelijke bepalingen bij bouwprojecten. Daarbij hopen we u van dienst te kunnen zijn bij de realisatie van uw idee of bouwdroom. Ons bouwkundig tekenbureau werkt vanuit een kantoor in Deventer. Door de persoonlijke aanpak en mond-tot-mond reclame realiseren we nu projecten in heel Nederland.

Bouwkundig Tekenbureau in Deventer