Schuurwoning ontwerp en advies

Schuurwoning ontwerp en advies nodig? Bouwkundig Advies- en Tekenbureau Daggenvoorde is uw partner bij het ontwerp en de begeleiding van uw bouwproject. Sinds 1996 hebben wij reeds duizenden bouwprojecten in Nederland voltooid. Wij zorgen voor een doordachte, snelle en vakkundige uitvoering van uw plan. Ook voor schuurwoning ontwerp en advies neemt u dus contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 570 551 336 of een e-mail sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Schuurwoning ontwerp en advies, landelijk en natuurlijk wonen

De vraag naar schuurwoning ontwerp en advies neemt toe. De schuurwoning is echt dé trend van nu op woongebied. De schuurwoning heeft een landelijke uitstraling, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen. De schuurwoning ademt hierdoor een warme sfeer, maar met een stoere, robuuste look.

Modern of karakteristiek? De schuurwoning biedt u het beste van twee werelden, de stijl van de schuurwoning oogt karakteristiek door de vorm en het toepassen van hout, metselwerk en vaak zelfs een veranda en rieten dak. Daarentegen zorgen grote raampartijen, een vide en het gebruik van strakke vormen voor een moderne en luxe ambiance.

Schuurwoning ontwerp en advies voor duurzaam wonen

De wens om landelijk te wonen in een prachtige schuurwoning gaat bij mensen vaak gepaard met liefde voor de natuur. Hoe mooi is het dan om met de bouw van het huis bij te dragen aan het behoud hiervan. We kunnen u adviseren op het gebied van duurzame materialen en ook het toepassen van milieuvriendelijke systemen en technologieën kan hier onderdeel van zijn. Bijvoorbeeld zonnepanelen, speciale isolatie en dubbele beglazing, warmte terugwin installatie, verwarming via zonneboiler of warmtepomp.


Wilt u schuurwoning ontwerp en advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 570 551 336 of een e-mail sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Bouwtekening laten maken Apeldoorn bouwtekening laten maken Zutphen Bouwtekening laten maken Apeldoorn bouwtekening laten maken Zutphen Bouwtekening laten maken Apeldoorn bouwtekening laten maken Zutphen Bouwtekening laten maken Apeldoorn bouwtekening laten maken Zutphen