Uw woning/bedrijfspand laten bouwen of verbouwen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat voor u klaar

Bent u bezig of in gedachte bezig met een verbouw/uitbreiding van een woning of bedrijfspand. Maar hoe moet je dit aanpakken, de vragen stapelen zich op, en dan wordt het tijd dat er een adviseur  in beeld komt, iemand met kennis en ervaring want het is ons dagelijks werk, wij weten hoe  het een en ander aangepakt moet worden en veel van die vragen  kunnen wij zo beantwoorden.       Dus dat geeft u een prettig gevoel, en zo moet er een vertrouwen komen in elkaar, u kunt er zeker van zijn dat wij alles duidelijk en goed regelen, spreekt u dit aan, neem dan contact met ons op.   Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde kan u in het gehele proces begeleiden. Aarzel niet onze hulp in te schakelen.

De verbouwing van uw bedrijfspand/woning in goede handen

Om de verbouwing van uw woning of bedrijfspand in goede banen te leiden is het verstandig de hulp in te schakelen van een professioneel bouwkundig adviesbureau. Met 30 jaar ervaring is Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde in staat u bij alle aspecten te helpen. Wanneer u een pand laat verbouwen of juist nieuw wilt laten bouwen moet u zeker zijn, van een passend ontwerp, dit ontwerp maken wij samen met u, daarna maken wij de bestektekeningen, berekeningen, eventuele onderzoeken en dienen deze digitaal in voor een omgevingsvergunning aanvraag.                           Nadat de vergunning is aangevraagd zoeken we naar goede aannemers, installateurs, schilders voor een offerte, in principe gaan we met de laagste in zee, en geven deze de opdracht, nadat de vergunning onherroepelijk is. Eventueel verzorgen wij ook bouwbegeleiding (vergadering, werkbespreking, overleg, toezicht) tijdens de bouw en leveren als het werk gereed is conform overeengekomen op.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde zorgt voor een complete begeleiding. Wij bieden u professionele hulp voor het verbouwen of laten bouwen van uw bedrijfspand. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij zijn te bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 – 551336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.