Advies

Advies

Professionele kwaliteit bouwplannen voor uw bouwproject

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bouwkundig adviesbureau dat u volledige begeleiding kan bieden bij bouwprojecten, dan bent u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde aan het juiste adres.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw bouwplannen, helpen met het regelen van de juiste vergunningen en bieden u totale bouwbegeleiding. Ook maken wij complete bouwtekeningen, geven wij koopbegeleiding, vertalen we uw ideeën naar een ontwerp en bestektekeningen, maar ook eventuele werktekeningen.

Heeft u vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op

Wilt u ook de hulp inschakelen van een professioneel bouwkundig advies- en tekenbureau? U bent altijd welkom contact op te nemen met Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde. Wij staan u graag te woord om u te vertellen over de mogelijkheden en onze werkwijze.

U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Omgevingsvergunning nodig

Bouwtekening nodig

Uitbreiding woning

Verbouwing bedrijfspand

Professionele bouwplannen voor uw project

Heeft u een omgevingsvergunning nodig?

Heeft u een omgevingsvergunning - voorheen bouwvergunning - nodig voor de verbouwing en/of uitbreiding van uw nieuwe pand of heeft u bij de werkzaamheden bouwbegeleiding nodig? Zowel voor particulieren als ondernemers staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde klaar om hierbij te helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden zorgt dit adviesbureau dat alles op rolletjes verloopt.

Wij staan voor u klaar

Om de hulp van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde in te schakelen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons bureau opnemen. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

De juiste voorbereiding

Een bouwtekening voor uw nieuwe woning

Voordat u begint met het bouwen van uw woning, heeft u vanzelfsprekend bouwtekeningen nodig. Een van onze sterke punten is om samen met u een ontwerp te maken. Daarna zullen er bestektekeningen gemaakt worden, welke aan alle wettelijke eisen en voorwaarden voldoen. Deze tekeningen worden een onderdeel van de omgevingsvergunning aanvraag.

Dus als u een ontwerp/bouwtekening voor uw huis wilt laten maken, dan moet u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde zijn. Met 30 jaar ervaring is dit bureau uitstekend in staat u niet alleen te helpen met het maken van de benodigde tekeningen, maar kunnen zij u van A tot Z in het proces begeleiden.

Schakel direct onze hulp in

U bent van harte welkom om contact op te nemen met Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde wanneer u op professionele wijze geholpen wilt worden bij uw bouwproject. Wij kunnen u uitstekend informeren over de mogelijkheden en onze werkwijze wanneer u contact met ons opneemt. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Van begin tot eind geholpen

Professionele hulp bij de uitbreiding van uw bedrijfspand of bouwtekening voor uw nieuwe woning

Bent u in gedachte bezig met een uitbreiding van uw woning of bedrijfspand? En u wilt er zeker van zijn dat alles klopt en geregeld is op het gebied van de omgevingsvergunning aanvraag incl. bouwtekeningen, aanbestedingsfase, bouwfase en natuurlijk het eindresultaat? Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde kan u in het gehele proces begeleiden. Aarzel niet om onze hulp in te schakelen.

Wij helpen u graag

Aarzel niet de hulp in te schakelen van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde. U wordt door ons op professionele wijze geholpen. Bovendien wordt u door ons optimaal geïnformeerd over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij zijn te bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat voor u klaar

Uw woning/ bedrijfspand laten bouwen of verbouwen

Bent u reeds bezig of enkel nog in gedachte bezig met een verbouw/uitbreiding van een woning of bedrijfspand. De vragen stapelen zich op, hoe moet je dit aanpakken? Dan wordt het tijd dat er een adviseur in beeld komt, iemand met de beschikking over de vereiste kennis en met een brok aan ervaring.

Dit is het dagelijkse werk van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde. Wij weten hoe het een en ander aangepakt moet worden en veel van die vragen kunnen wij zo beantwoorden. U kunt er zeker van zijn dat wij alles duidelijk en goed regelen zodat we u achterlaten met een prettig gevoel.

Spreekt u dit aan, neem dan contact met ons op. Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde kan u in het gehele proces begeleiden. Aarzel niet onze hulp in te schakelen.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde zorgt voor een complete begeleiding. Wij bieden u professionele hulp voor het verbouwen of laten bouwen van uw bedrijfspand of woning. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij zijn te bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Wij kunnen met alle aspecten van een bouwproject helpen en adviseren

Een omgevingsvergunning nodig in Zutphen of omgeving?

Heeft u een omgevingsvergunning nodig voor het verbouwen of uitbreiden van uw nieuwe pand in Zutphen? Zo ja, dan staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde klaar om zowel ondernemers als particulieren hierbij te helpen.

Met de beschikking over meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u volledig begeleiden tijdens de werkzaamheden. Als adviesbureau zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om ervoor te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen of verbouwingen aan te geven en daarbij ontvangt u direct een indicatie van de kosten.

Neem nu contact met ons op

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat klaar om ervoor te zorgen dat uw bouwwerkzaamheden zo vloeiend mogelijk verlopen. Aarzel dan ook niet om geheel vrijblijvend contact met ons bureau op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat klaar u te helpen

Een omgevingsvergunning aanvragen voor werkzaamheden in Zwolle of omgeving?

Moet u een omgevingsvergunning aanvragen voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand in Zwolle? In dat geval staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde voor zowel ondernemers als particulieren klaar om u hierbij te helpen.

Wij hebben de beschikking over meer dan 30 jaar ervaring en zodoende zijn wij in staat om u volledig te begeleiden. Dit adviesbureau kan ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om ervoor te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen, mogelijkheden verbouwingen aan te geven, en daarbij een indicatie van kosten aan te geven.

Wij staan u graag te woord

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde wilt u graag helpen om ervoor te zorgen dat uw bouwwerkzaamheden zo vloeiend mogelijk verlopen. Aarzel dan ook niet om geheel vrijblijvend contact met ons bureau op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Schakel de hulp in van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde

Heeft u een bouwvergunning in Apeldoorn of omgeving nodig?

Wanneer u een ontwerp of bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig heeft voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand dan staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde voor zowel ondernemers als particulieren klaar om in Apeldoorn e.o. hierbij te helpen.

Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden. Op deze manier zorgt dit adviesbureau dat alles op rolletjes verloopt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen en/of verbouwingen aan te geven en daarbij ontvangt u tevens een indicatie van de te maken kosten.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat altijd klaar om u te helpen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met ons bureau. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Professionele kwaliteit bouwplannen voor werkzaamheden in Deventer of omgeving

Heeft u een bouwvergunning of omgevingsvergunning in de omgeving van Deventer nodig?

Heeft u een ontwerp of bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig voor de bouw van uw nieuwe, te verbouwen of uit te breiden pand c.q. woning, of heeft u bij de werkzaamheden bouwbegeleiding nodig?

Zowel voor particulieren als ondernemers staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde klaar om u in Deventer hierbij te helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden, zorgt dit adviesbureau ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om ervoor te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen en mogelijkheden voor verbouwingen aan te geven en daarbij een indicatie aan kosten te kunnen geven.

Wij staan voor u klaar

Om de hulp van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde in te schakelen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons bureau opnemen. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde

Neem vandaag nog contact op voor professioneel advies

Bel ons op: 0570 - 551 336, of stuur ons een bericht
logo-bouwkundig-advies-tekenbureau-a-daggenvoorde.png

Adres

Zweedsestraat 8 A 24,
7418 BG Deventer

KVK nummer

38023665

E-mail

Bel ons

Zaterdag

08:00 - 16:00 uur
06 - 22 48 36 53