Koopbegeleiding en advies

Ontvang een gratis consult

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat voor u klaar

Professionele kwaliteit bouwplannen voor uw bouwproject

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bouwkundig adviesbureau dat u volledige begeleiding kan bieden bij bouwprojecten, dan bent u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het realiseren van uw bouwplannen, helpen met het regelen van de juiste vergunningen en bieden u een totale bouwbegeleiding. Ook maken wij complete bouwtekeningen, geven wij koopbegeleiding, vertalen we uw ideeën in een ontwerp en bestektekeningen, maar ook eventuele werktekeningen. 

Jarenlange kennis en professionaliteit staat voor u klaar, bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde

Wanneer u een woning of bedrijfspand wilt laten bouwen, verbouwen of uitbreiden, komt hier enorm veel bij kijken. Niet alleen moet u een passend ontwerp hebben, ook is het nodig dat u de benodigde vergunningen heeft of krijgt, en dat de gegevens voldoen aan de wettelijke eisen. U kunt hiervoor altijd de hulp inschakelen van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde. Wij opperen ideeën, onderzoeken mogelijkheden, ontwerpen en het uitwerken van de bouwplannen tot en met het verzorgen van de oplevering. Wij kunnen u gedurende het hele proces van dienst zijn. Met onze ruim 30 jaar aan ervaring bent u zeker van professionele en behulpzame begeleiding

Aarzel niet en neem contact met ons op

Wilt u ook de hulp inschakelen van een professioneel bouwkundig advies- en tekenbureau? U bent altijd welkom contact op te nemen met Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde. Wij staan u graag te woord om u te vertellen over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Heeft u een omgevingsvergunning nodig?

Professionele bouwplannen voor uw project

Heeft u een omgevingsvergunning - voorheen bouwvergunning - nodig voor de verbouwing en/of uitbreiding van uw nieuwe pand of heeft u bij de werkzaamheden bouwbegeleiding nodig? Zowel voor particulieren als ondernemers staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde klaar om hierbij te helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden zorgt dit adviesbureau dat alles op rolletjes verloopt.

Complete bouwbegeleiding voor particulieren en ondernemers door Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde

Om te zorgen dat u zeker bent dat alles geregeld is bij de gemeente c.q. overheid, is het van groot belang dat u beschikt over de juiste vergunningen. Om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes is verzorgd kunt u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde terecht. Wij helpen u graag met het bieden van bouwbegeleiding. Of u nu een ondernemer bent die een bedrijfspand of kantoorgebouw wilt laten (ver)bouwen, of dat u een particulier bent die een woning wil laten (ver)bouwen. U bent altijd welkom onze hulp in te schakelen.

Wij staan voor u klaar

Om de hulp van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde in te schakelen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons bureau opnemen. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Een bouwtekening voor uw nieuwe woning

Professionele kwaliteit bouwplannen voor uw bouwproject

Voordat u begint met het bouwen van uw woning, heeft u vanzelfsprekend bouwtekeningen nodig. Een van onze sterke punten is om samen met u een ontwerp te maken. Daarna zullen er bestektekeningen gemaakt worden die aan alle wettelijke eisen en voorwaarden voldoen. Deze tekeningen worden een onderdeel van de omgevingsvergunning aanvraag. Dus als u een ontwerp/bouwtekening voor uw huis wilt laten maken, dan moet u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde zijn. Met 30 jaar ervaring is dit bureau uitstekend in staat u niet alleen te helpen met het maken van de benodigde tekeningen, maar kunnen zij u van A tot Z in het proces begeleiden.

Heeft u een bouwtekening nodig? U kunt een professionele bouwtekening door ons laten maken

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw woning voldoet aan de wettelijke eisen is het belangrijk dat u bouwtekeningen en berekeningen laat maken door een professioneel bouwkundig tekenbureau. Daarom bent u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde aan het juiste adres. Naast het verzorgen van de bouwtekening voor uw huis kunt u ook onze hulp inschakelen bij de andere stappen in het proces. Denkt u hierbij aan het verzorgen van de juiste onderzoeken, bijvoorbeeld: verkennend bodemonderzoek en sonderingen (onderzoek naar de draagkracht van de grond). Het digitaal indienen van een omgevingsvergunningaanvraag, het maken van een bestek- of technische omschrijving, het verzorgen van bouwbegeleiding, Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde biedt u de volledige begeleiding vanaf de gedachte dat u wilt bouwen tot en met de oplevering.

Schakel direct onze hulp in

U bent van harte welkom contact op te nemen met Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde wanneer u op professionele wijze geholpen wilt worden bij uw bouwproject. Wij kunnen u uitstekend informeren over de mogelijkheden en onze werkwijze wanneer u contact met ons opneemt. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Professionele hulp bij de uitbreiding van uw bedrijfspand of bouwtekening voor uw nieuwe woning

Van begin tot eind geholpen

Bent u in gedachte bezig met een uitbreiding van uw woning of bedrijfspand? En u wilt er zeker van zijn dat alles klopt en geregeld is op het gebied van de omgevingsvergunning aanvraag incl. bouwtekeningen, aanbestedingsfase, bouwfase en natuurlijk het eindresultaat? Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde kan u in het gehele proces begeleiden. Aarzel niet onze hulp in te schakelen.

De uitbreiding van uw woning of bedrijfspand tot in de puntjes verzorgd

Als u er zeker van wilt zijn dat de uitbreiding van een bedrijfspand of woning helemaal goed verloopt, dan moet u professionele hulp inschakelen. Bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde bent u in dit geval aan het juiste adres. Wij verzorgen onder andere de bouwtekeningen inclusief berekeningen, het verzorgen van de vergunning aanvragen, het uitvoeren van onderzoeken en andere stappen in het proces. Denkt u hierbij aan het maken van een bestek- of technische omschrijving of het verzorgen van bouwbegeleiding. Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde zorgt dat u van begin tot eind wordt geholpen.

Wij helpen u graag

Aarzel niet de hulp in te schakelen van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde. U wordt door ons op professionele wijze geholpen. Bovendien wordt u door ons optimaal geïnformeerd over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij zijn te bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Uw woning/bedrijfspand laten bouwen of verbouwen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat voor u klaar

Bent u bezig of in gedachte bezig met een verbouw/uitbreiding van een woning of bedrijfspand. De vragen stapelen zich op, hoe moet je dit aanpakken? Dan wordt het tijd dat er een adviseur in beeld komt, iemand met kennis en ervaring. Dit is het dagelijks werk van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde, wij weten hoe het een en ander aangepakt moet worden en veel van die vragen kunnen wij zo beantwoorden. U kunt er zeker van zijn dat wij alles duidelijk en goed regelen zodat we u achterlaten met een prettig gevoel. Spreekt u dit aan, neem dan contact met ons op. Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde kan u in het gehele proces begeleiden. Aarzel niet onze hulp in te schakelen.

De verbouwing van uw bedrijfspand/woning in goede handen

Om de verbouwing van uw woning of bedrijfspand in goede banen te leiden is het verstandig de hulp in te schakelen van een professioneel bouwkundig adviesbureau. Met 30 jaar ervaring is Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde in staat u bij alle aspecten te helpen. Wanneer u een pand laat verbouwen of juist nieuw wilt laten bouwen moet u zeker zijn van een passend ontwerp. Dit ontwerp maken wij samen met u, daarna maken wij de bestektekeningen, berekeningen, eventuele onderzoeken en dienen deze digitaal in voor een omgevingsvergunning aanvraag. Nadat de vergunning is aangevraagd zoeken we naar goede aannemers, installateurs, en schilders voor een offerte. In principe gaan we met de laagste in zee, en geven deze de opdracht, nadat de vergunning onherroepelijk is. Eventueel verzorgen wij ook bouwbegeleiding (vergadering, werkbespreking, overleg, en toezicht) tijdens de bouw en leveren we als het werk op het gereed is conform overeengekomen.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde zorgt voor een complete begeleiding. Wij bieden u professionele hulp voor het verbouwen of laten bouwen van uw bedrijfspand of woning. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij zijn te bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Een omgevingsvergunning nodig in Zutphen of omgeving?

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde kan u met alle aspecten van een bouwproject helpen en adviseren

Heeft u een omgevingsvergunning nodig voor het verbouwen of uitbreiden van uw nieuwe pand in Zutphen? Zo ja, dan staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde klaar om zowel ondernemers als particulieren hierbij te helpen. Met de beschikking over meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u volledig begeleiden tijdens uw werkzaamheden. Als een adviesbureau zorgen wij dat alles op rolletjes verloopt. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen met 0570 - 551 336.

Als u een omgevingsvergunning nodig heeft voor werkzaamheden in Zutphen staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde voor u klaar

Heeft u een omgevingsvergunning nodig voor werk in Zutphen en wilt u erop kunnen vertrouwen dat alles bij de gemeente c.q. overheid is geregeld, dan is het uiterst belangrijk dat u dit door een professioneel adviesbureau laat verzorgen. Wilt u er zeker van zijn dat alles klopt, dan staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde klaar om u te begeleiden bij uw voorbereidende werkzaamheden. Zo kunnen wij zonder problemen een omgevingsvergunning voor u regelen als u er één nodig heeft voor uw werkzaamheden. Of u nu een ondernemer bent met een bedrijfspand of kantoorgebouw dat moet worden verbouwd of bent juist een particulier die een woning wil laten (ver)bouwen. Hoe dan ook, u bent altijd welkom onze hulp in te schakelen.

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen of verbouwingen aan te geven en daarbij een indicatie van de kosten te geven.

Neem nu contact met ons ope

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat klaar om te zorgen dat uw bouwwerkzaamheden zo vloeiend mogelijk verlopen. Aarzel dan ook niet om geheel vrijblijvend contact met ons bureau op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Een omgevingsvergunning aanvragen voor werkzaamheden in Zwolle of omgeving?

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat klaar u te helpen

Moet u een omgevingsvergunning aanvragen voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand in Zwolle? In dat geval staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde voor zowel ondernemers als particulieren klaar om u hierbij te helpen. Wij hebben de beschikking over meer dan 30 jaar ervaring en zo zijn wij in staat om u volledig te begeleiden. Dit adviesbureau kan ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen met 0570 - 551 336.

Moet u een omgevingsvergunning aanvragen in Zwolle?

Wanneer u erop wilt vertrouwen dat alles bij de gemeente c.q. overheid is geregeld met het aanvragen van een omgevingsvergunning in Zwolle, dan is het van groot belang dat u dit door een professioneel adviesbureau laat verzorgen. Om erop te kunnen vertrouwen dat alles werkt kunt u de hulp van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde inschakelen. Wij helpen u graag met het zorgen voor een omgevingsvergunning als u er een nodig heeft voor uw werkzaamheden. Of u nu een ondernemer bent met een bedrijfspand of kantoorgebouw dat moet worden verbouwd of bent juist een particulier die een woning wil laten (ver)bouwen, u bent altijd welkom onze hulp in te schakelen

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen, mogelijkheden verbouwingen aan te geven, en daarbij een indicatie van kosten te geven. 

Wij staan u graag te woord

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde wilt u graag helpen om te zorgen dat uw bouwwerkzaamheden zo vloeiend mogelijk verlopen. Aarzel dan ook niet om geheel vrijblijvend contact met ons bureau op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Heeft u een bouwvergunning in Apeldoorn of omgeving nodig?

Schakel de hulp in van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde

Wanneer u een ontwerp of bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig heeft voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand dan staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde voor zowel ondernemers als particulieren klaar om in Apeldoorn e.o. hierbij te helpen. Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden. Op deze manier zorgt dit adviesbureau dat alles op rolletjes verloopt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen met 0570 - 551 336.

Wij helpen u als u een omgevingsvergunning (bouwvergunning) nodig heeft in Apeldoorn

Wilt u erop kunnen vertrouwen dat alles geregeld is bij de gemeente c.q. overheid dan is het van groot belang dat u beschikt over de juiste vergunningen. Om alles tot in de puntjes te laten verzorgen kunt u de hulp van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde inschakelen. Wij staan klaar om u te helpen met het zorgen voor een omgevingsvergunning (ook wel bouwvergunning genoemd) als u er een nodig heeft voor werkzaamheden in Apeldoorn. Bent u een ondernemer die een bedrijfspand of kantoorgebouw wilt laten (ver)bouwen of juist een particulier die een woning wil laten (ver)bouwen dan bent u altijd welkom onze hulp in te schakelen.

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen, mogelijkheden verbouwingen aan te geven en daarbij een indicatie aan kosten te geven

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde staat altijd klaar om u te helpen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met ons bureau. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Heeft u een bouwvergunning of omgevingsvergunning in Deventer of omgeving nodig?

Professionele kwaliteit bouwplannen voor werkzaamheden in Deventer of omgeving

Heeft u een ontwerp of bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig voor de bouw van uw nieuwe (te verbouwen of uit te breiden) pand c.q. woning, of heeft u bij de werkzaamheden bouwbegeleiding nodig? Zowel voor particulieren als ondernemers staat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde klaar om u in Deventer hierbij te helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring en de mogelijkheid u volledig te begeleiden zorgt dit adviesbureau dat alles op rolletjes verloopt.

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde helpt u graag als u een omgevingsvergunning (bouwvergunning) in Deventer en omgeving nodig heeft

Om te zorgen dat u zeker bent dat alles geregeld is bij de gemeente c.q. overheid, is het van groot belang dat u beschikt over de juiste vergunningen. Om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes is verzorgd kunt u bij Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde terecht. Wij helpen u graag met het zorgen voor een omgevingsvergunning, ook wel bouwvergunning, als u er een nodig heeft voor werkzaamheden in Deventer. Of u nu een ondernemer bent die een bedrijfspand of kantoorgebouw wilt laten (ver)bouwen, of dat u een particulier bent die een woning wil laten (ver)bouwen. U bent altijd welkom onze hulp in te schakelen.

Het begeleiden van kopers die een woning willen kopen

Om te zorgen dat u geen miskoop doet, gaan wij met u mee voor een inspectie, om eventuele gebreken, achterstallig onderhoud, mogelijkheden voor uitbreidingen, mogelijkheden verbouwingen aan te geven, en daarbij een indicatie van de kosten te geven

Wij staan voor u klaar

Om de hulp van Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde in te schakelen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons bureau opnemen. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 0570 - 551 336 of een e-mail te sturen naar info@daggenvoorde.nl.

Contactgegevens

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde
Zweedsestraat 8 A 24 
7418 BG Deventer

KvK: 38023665

E-mail

Fax.

0570 - 551 984

Telefoon

Maandag t/m vrijdag: 0570 - 551 336

Zaterdag/ 's avonds: 06 - 22 48 36 53


Privacyverklaring