Diensten

Diensten

Ruim 30 jaar ervaring

Onze vakkundige bouwtekeningen

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde heeft al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en begeleiden van bouwplannen. In de loop der jaren heeft ons tekenbureau zich ontwikkeld tot allround adviesbureau om het hele bouwproces van A tot Z te begeleiden.

Inmiddels realiseren we projecten in heel Nederland, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het bedrijfsprofiel omvat voornamelijk het adviseren, uitwerken en begeleiden van bouwprojecten.

Zekerheid bieden

Bouwbegeleiding

Wilt u er zeker van zijn dat uw hele bouwproject van de aanbestedingsfase tot het eindresultaat goed geregeld is? Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde kan u tijdens het gehele proces begeleiden. Samen maken we een keuze uit de verschillende partijen zoals:

Aannemers

Schilders

Installateurs

Aanverwante bedrijven

Daarbij organiseren we bouwvergaderingen met de opdrachtgever en aannemers. Ook houden we toezicht op de uitvoering en verzorgen we de oplevering van het werk.

Wij bieden ook

Koopbegeleiding

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Sinds een aantal jaar adviseert ons bouwkundig tekenbureau kopers bij de aankoop van hun woning. Daarbij wordt gelet op de onderhoudsstaat van bijvoorbeeld:

Gevels, kozijnen en ramen

Deuren

Dak en dakpannen

Hang- en sluitwerk

Installaties

Tevens kunnen we u adviseren over de mogelijkheden tot uitbreiding en verbouwing.

Onze werkwijze

Van A tot Z

Onze werkwijze

We beginnen met een vrijblijvend, verkennend gesprek en een bezoek op locatie. Op basis hiervan maken we een offerte op.

In grote lijnen wordt er een schets op papier gezet en daarna digitaal uitgewerkt tot een definitief 2D of 3D ontwerp. Dit ontwerp wordt, na goedkeuring van de opdrachtgever, ingediend bij de gemeente ten behoeve van het vooroverleg.

Vervolgens wordt het technisch ontwerp verder uitgewerkt tot vakkundige bestek- en werktekeningen. Hierbij houden we rekening met berekeningen voor de constructie en het bouwbesluit. Daarna vragen we de benodigde vergunningen aan.

Ook de volledige bouwbegeleiding nemen wij voor onze rekening. Zoals het coƶrdineren van alle betrokken partijen en het houden van toezicht op alle eisen met betrekking tot brand- en milieuveiligheid.

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde draagt zorg voor alles tot het bouwproject volledig is afgerond!

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde

Neem vandaag nog contact op voor professioneel advies

Bel ons op: 0570 - 551 336, of stuur ons een bericht
logo-bouwkundig-advies-tekenbureau-a-daggenvoorde.png

Adres

Zweedsestraat 8 A 24,
7418 BG Deventer

KVK nummer

38023665

E-mail

Bel ons

Zaterdag

08:00 - 16:00 uur
06 - 22 48 36 53