Bij ons altijd de juiste vergunningen

Klussen en ontwerpen zit in het bloed van Tonny Daggenvoorde. Al vanaf zijn vroege jeugd is hij niet bij de tekentafel weg te krijgen. Na jaren voor architecten en aannemers te hebben gewerkt, was het een logische stap om zelf een bedrijf te starten. Dus sinds 1996 is Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde de partner voor bouwend Nederland.

Ontvang een gratis consult

Wie zijn wij?

Al snel liep ons bouwkundig tekenbureau zo goed dat we niet meer alleen klanten in Deventer voorzagen van advies en bouwontwerpen. Ook tot ver daarbuiten, in heel Midden- en Oost-Nederland hadden we projecten. Inmiddels bestaat Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde uit drie werknemers en hebben we honderden bouwprojecten voltooid. Deze variëren van het (adviseren bij) ontwerpen van bedrijfspanden, sportaccommodaties en tribunes tot woningen en scholen. 


Met al deze ervaring kan Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde u uitstekend adviseren op het gebied van de technische mogelijkheden, vergunningen en wettelijke bepalingen bij bouwprojecten. Daarbij hopen we u van dienst te kunnen zijn bij de realisatie van uw idee of bouwdroom. Ons bouwkundig tekenbureau werkt vanuit een kantoor in Deventer. Door onze persoonlijke aanpak en mond-tot-mond reclame realiseren we nu projecten in heel Nederland.

Neem contact op

Contactgegevens

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau A. Daggenvoorde
Zweedsestraat 8 A 24 
7418 BG Deventer

KvK: 38023665

E-mail

Fax.

0570 - 551 984

Telefoon

Maandag t/m vrijdag: 0570 - 551 336

Zaterdag/ 's avonds: 06 - 22 48 36 53


Privacyverklaring